Måttsydd kostym made to measure

 

Varför Måttsytt

Istället för att köpa färdigsydda/massproducerade kläder, där design och passform görs enligt en standardmall. Gillar vi tanken på att du ska vara din egen designer och få den ultimata upplevelsen i varje plagg. Via vår måttsömnads-tjänst syr vi upp ditt nästa favoritplagg efter dina mått, unika preferenser och smak. Oavsett om det är en skjorta, kostym, byxa eller rock är huvudtanken att du ska få ett plagg att leva och trivas i för många år framöver.

LÄS MER

 

Rob & Co tidsbokning
Covid-19

 

Nyheter

Senaste nytt: Corona viruset är forfarande inte över och kommer förmodligen vara ett tag. Vi satte in återgärder tidigt i butiken med utökad städning och obligatorisk tidsbokning för alla ärenden. Tidsbokningarna har fungerat bra för vår verksamhet och vi kommer fortsätta hålla på dessa restriktioner tills myndigheterna ger oss klartecken på nya förhållningssätt.

Välkomna!

 

LÄS MER

Inspiration


 

Tidsbokning

Är du redo för en Made To Measure-upplevelse? Oavsett om du bokar en tid för att diskutera och titta på tyger eller redo att beställa, kommer vi att göra allt som står i vårt makt för att du ska känna dig välkommen och få den fantastiska servicen vi är känd för.

Ses snart!

 

BOKA TID

måttsydda, made to measure kostymer och skjortor