Rampley & Co bröstnäsduk Pocketsquare

Nyheter - Stickat

BOKA TID

previous arrow
next arrow
Slider

Nyheter - Hösttyger 20.08.10

Efter en välbehövad sommarlov är vi tillbaka i butiken för hösten. Först ut på nyhetssidan presenterar vi vår nya partner Fratelli Tallia Di Delfino som en ny leverantör av italienska exklusiva tyger. Delfino har en lång historia av att tillverka tyger, redan 1903 började de göra sina exklusiva tyger för skräddare och varumärkenm inom high end-segmentet. I vår kollektion som heter gentleman's wardrobe presenterar vi ett stort utbud av mysiga tyger i kashmir, merinoull, linne och siden. Vi vill särskilt lyfta fram Höstkollektionen som innehåller några riktigt bra kavaj och kostymtyger med mönster som är unika som inget annan.
Välkommen till vår butik för att titta på dessa fantastiska frabrics från Fratelli Tallia Di Delfino

BOKA TID

previous arrow
next arrow
Slider

 

Nyheter - Covid-19 20.05.01

Corona viruset är forfarande inte över och kommer förmodligen vara ett tag. Vi satte in återgärder tidigt i butiken med utökad städning och obligatorisk tidsbokning för alla ärenden. Tidsbokningarna har fungerat bra för vår verksamhet och vi kommer fortsätta hålla på dessa restriktioner tills myndigheterna ger oss klartecken på nya förhållningssätt.
Tillsvidare är ni alla varmt välkomna att boka tid för att titta på tyger, lägga beställningar eller köpa accessoarer till era outfits.
Ta hand om er och glöm inte att tvätta händerna.
Välkomna!

BOKA TID

 

 

Nyheter - 20.03.10

Albini säsongstyger för skjortor SS20 har anlänt till butiken. Denna tygbok är full av fantastiska tyger för att kyla ner dig under de varmare dagarna framöver. En blandning av linne och lätt bomull, släta och mönstrade tyger, casual eller business, eller varför inte en hopsack overshirt? Denna bok öppnar upp för många olika typer av skjortor!
Bläddra till höger för några snabba bilder och kom förbi butiken för att titta närmare!
Välkommen!

previous arrow
next arrow
Slider