Drago fabric jacket

Butiksflytt

Vi kan gladligen meddela att vi tagit klivet och skapat ett Rob & Co 2.0 på Södra Larmgatan 2. Ett stenkast från den gamla butiken har vi skapat en ny upplevelse för den stiliga mannen. Med den anrika butiken på nedanvånging i vanlig ordning hittar ni sedan ett helt nytt skrädderi på andra plan där ni kunder kan gå upp och bli nålade av våra fantastiska skäddare.

Varmt välkomna till Rob & Co 2.0

 

 

 

Måttsytt på Rob & Co

Istället för att köpa färdigsydda/massproducerade kläder, där design och passform görs enligt en standardmall, gillar vi på Rob & Co tanken på att du ska vara din egen designer och få den ultimata upplevelsen i varje plagg.

Via vår måttsömnads-tjänst syr vi upp ditt nästa favoritplagg efter dina mått, unika preferenser och smak. Oavsett om det är en skjorta, kostym, byxa eller rock är huvudtanken att du ska få ett plagg att leva och trivas i för många år framöver.

LÄS MER

Rob & Co tidsbokning

Inspiration


Blå 3-delad Kostym
Holland and Sherry Crispair
Loro Piana Jacket

Tidsbokning

Är du redo för en Made To Measure-upplevelse? Oavsett om du bokar en tid för att diskutera och titta på tyger eller redo att beställa, kommer vi att göra allt som står i vårt makt för att du ska känna dig välkommen och få den fantastiska servicen vi är känd för.

Ses snart! /Rob & Co

BOKA TID

måttsydda, made to measure kostymer och skjortor