Rob & Co shop butik

Butik med klassiska herrkläder

Med en stor passion för herrkläder sedan barndomen etablerades Rob & Co av mig, Robin Svensson, augusti 2018. Efter att ha arbetat 10 år på stora herrekiperingar runt om i Sverige fick jag äntligen chansen att öppna min egna herrbutik. Resultatet blev en liten herrbutik med fokus på exklusiva klassiska herrkläder och en Made To Measure tjänst till plaggen. Då jag alltid velat utveckla mäns köpbeteende där fokus ligger på kvalitét framför kvantitet och ger en bättre syn på kläder och dess hållbarhet låg Made to measure bäst till. MTM är en fantastiskt bra produkt när det kommer till kvalitet, hantverk, design, passform och dess konkurrenskraftiga prisinställning vilket har varit en fundamental grundstomme i byggandet av min dröm.

Produkter

Som ett tillägg till måttsömnaden erbjuder vi också ett brett urval av accessoarer. Från internationella varumärken som bl.a. Stefano Cau, EG. Cappelli, TLB Mallorca, Skolyx, Falke, Merola Gloves, Pasotti Ombrelli, Amanda Christensen och Rampley & Co. Med dessa leverantörer levererar Rob & Co en helhet till din outfit där hantverk står i fokus.

Service

Rob & Co är och kommer alltid att vara en familjeägd butik och detta återspeglar sig i vår trevliga miljö, interiör och vår relation till kunder. Butiken signifierar vår smak och personlighet vilket också återspeglar sig i våra kunder. Vi får ofta höra att man känner sig hemma vid ett besök hos oss. Som kund ska du vara avslappnad i en lugn miljö, ta en kopp kaffe i våra fåtöljer, bläddra bland tusentals tyger och diskutera hur du vill ha ditt nya favoritplagg.

Vi är mycket stolta över vår service och strävar alltid efter en hög kundupplevelse och värnar om våra kundrelationer. Som policy ska alla kunder bli nöjda med våra produkter och med vårt stora engagemang ser vi till att det blir så.

LÄS MER

 

Välkommen till Rob & Co och vår värld av Made To Measure