Rob & Co shop butik

 

Butiken

Med en stor passion för herrkläder sedan barndomen etablerades Rob & Co av mig, Robin Svensson, augusti 2018. Efter att ha arbetat 10 år på stora herrekiperingar runt om i Sverige fick jag äntligen chansen att öppna min egna herrbutik. Resultatet blev en liten herrbutik med fokus på exklusiva klassiska herrkläder. Jag har alltid velat utveckla mäns köpbeteende där fokus ligger på kvalitét framför kvantitet och där man väljer en mer hållbar syn på kläder. Det var därför jag valde en Made To Measure tjänst till butiken. Made to measure är en produkt som är fantastiskt bra när det kommer till kvalitet, hantverk, design, passform och dess konkurrenskraftiga prisinställning.
Som ett tillägg till måttsömnaden erbjuder vi också ett brett urval av accessoarer. Från internationella varumärken som Stefano Cau, EG. Cappelli, TLB Mallorca, Skolyx, Falke, Merola Gloves, Pasotti Ombrelli, Amanda Christensen och Rampley & Co. levererar vi en helhet till din outfit där hantverk står i fokus.
Vi är och kommer alltid att vara en familjeägd butik och därför tillämpar vi en familjär atmosfär, både vad gäller vår trevliga miljö, interiör och vår relation till kunder. Butiken signifierar vår smak och personlighet vilket återspeglar sig i våra kunder. Vi får ofta höra att man känner sig hemma vid ett besök hos oss. Som kund ska du vara avslappnad i en lugn miljö, ta en kopp kaffe i våra fåtöljer, bläddra bland tusentals tyger och diskutera hur du vill ha ditt nya favoritplagg.
Vi är mycket stolta över vår service och strävar alltid efter en hög kundupplevelse och värnar om våra kundrelationer. Som policy ska alla kunder bli nöjda med våra produkter och med vårt stora engagemang ser vi till att det blir så.

 

Välkommen till Rob & Co och vår värld av Made To Measure